WIJ ZIJN IKI SUSHI

Amersfoort Vathorst heeft een nieuwe restaurant hotspot: de nieuwe IKI SUSHI opende de deuren eind december 2020. Sushi en pokébowl liefhebbers hebben sindsdien een nieuwe plek om samen te komen op een mooie locatie in het centrum van winkelcentrum Vathorst.

UNADJUSTEDNONRAW_thumb_631

IKI SUSHI representeert een moderne Japanse keuken met Westerse en Noord-Amerikaanse invloeden (de pokébowl is een gerecht waar fijn gesneden (rauwe) vis en groente centraal staan net als in sushi en vindt zijn oorsprong in Hawaii). IKI SUSHI is een eigentijdse eetervaring waar authentieke Japanse gerechten in combinatie met creativiteit een moderne twist krijgen.

Op ons menu staan verschillende sushi gerechten, warme gerechten en pokébowls. Ook voor onze vegetarische gasten hebben we verschillende smakelijke opties. Mix en deel elk gerecht op het menu, kies een box (als je geen keuze kunt maken) of stel zelf een pokébowl samen. Er zijn geen regels. Gewoon genieten! We zijn ontzettend trots om dit concept in Vathorst te introduceren.

Het Japanse woord voor IKI is ‘粋’ en is ontstaan in de Tokugawa periode in Edo aan het eind van de 17e eeuw. De betekenis van IKI die het meest dichtbij komt zijn woorden als moedig, spontaan, uniek en elegant. Wij hebben gekozen voor deze naam omdat we achter deze waarden staan die ons verenigen en ons maken tot het bedrijf dat we zijn. Onze missie is om onze gasten keer op keer een heerlijke ervaring te bezorgen.

Screenshot 2022-12-26 at 16.34.57

Over IKI SUSHI

 

Restaurant IKI SUSHI heeft 16 zitplaatsen binnen en 12 zitplaatsen op het terras waar men in een ongedwongen sfeer kan genieten van onze vers bereide gerechten. Japanners zijn gevoelig voor schoonheid en simpliciteit. Dit gevoel ervaart en proeft u ook bij IKI SUSHI.

Online bestellingen kunt u plaatsen via deze website (bij ‘Bestellen’) en afrekenen via iDEAL. Ook kunt u langskomen om uw bestelling door te geven. Wij geven de voorkeur aan online bestellen en afrekenen. Telefonisch bestellen is niet mogelijk. Wij streven er altijd naar uw bestelling op de afgesproken tijd te leveren. In het weekend en op feestdagen kan dit vanwege drukte iets langer duren. Bestel in het weekend en op feestdagen zo vroeg mogelijk van te voren om drukte te vermijden.